Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka: Zdravím, o gastronomii a vaření už mám zájem nějakou dobu. Teď se mi dostala pod ruku nabídka příležitostná práce kuchaře. Jedná se však o vaření pro 20-30 lidí, což je nesrovnatelné s mým běžným standardem při maximu 5-6 lidí. ...více
Otázka: Vazeny pane Klimo, dnesni destive dopoledne travim u cteni Hostovky. Je to poucne cteni a kdyz pominu sbihani slin na steaky :-)), tak i zabavne. Nasel jsem i odpoved na moji minulou otazku ohledne zrani masa. ...více
Otázka: Rád bych se vás pane Klima zeptal, co si myslíte o televizním vaření. Standa ...více
Otázka: Dobry den, bohuzel jsem na Vase stranky narazila pozde - seminar ktery se konal uplynuly vykend je presne to co hledam uz delsi dobu. Chtela bych se proto zeptat jestli se bude opakovat a kdy, popripade kde a zda jsou moznosti a popripade ceny usporadani takoveho seminare "na objednavku". ...více
Koncept Steakgrill
Počet návštěv