Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka: Dobrý den, V připadové studii CONVENIENCE se zmiňujete, že vyhazování umělích dochucovacích prostředků je hloupost a pochopil jsem z toho že si myslíte, že je používání těchto umělých chemických věcí v pořádku. ...více
Otázka: Dobry den Miku, stavam se pravidelnym ctenařem vašich stránek, docela je zajimave co všechno víte,,,)) jaky je Vaš nazor na Servis charge, většinou je to 1O% z ceny jidla, jestli se nepletu..Me se to zda stejne sizeni jako ten kuver. ...více
Otázka: Zdravim Miku, souhlasim, s vami s tim tim , dejte lidem co jim patri.. Chtel bych se vas zeptat jestli nevite neco o tvz food cost.. melo by to byt neco o nakladech na jdlo.Dost casto jsem to videl na gastronews a dnes se s tim kazdy restaurater ohani. ...více
Otázka: Dobry den pane Klimo, chtela bych se Vas zeptat, jak se daji v restauraci vytvorit, vedlejsi prijmy,nebo jine prijmy.Studuji na vyssi hotelove skole v PRAZE.A tuto otazku mi nedokazal nikdo uspokojive odpovedet. ...více
Koncept Steakgrill
Počet návštěv