Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka: Dobrý den pane Klíma, prosím Vás o zodpovězení několika dotazů, zřejmě je již většina hostovky zná, ale mě dělají potíže. Pokud jsou již zodpovězeny na Vaší web.stránce, moc se Vám omlouvám. Zajímá mě kam s kávovou lžící po vypití kávy ( hrnek či talířek)? Dále při užití plátěného ubrous ...více
Otázka: Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak se správně podává omáčka na talíři - jestli se lije pod maso, nebo přes maso. Děkuji ...více
Otázka: Dobrý den, jsem sekretářka a chtěla bych se zeptat, jestli byste mi mohli napsat, jak se obsluhuje, kdo dostane první,..Chodí k nám návštevy, dáváme jim kávu, připravujeme sušenky na stůl,...Někdy jsou zmatky, když u stolu sedí Gener. ...více
Otázka: Rád bych se dozvěděl něo o ubrouscích v restauraci, to je jak je správně používat. Petr2 ...více
Otázka: JAK SE CHOVAT U STOLU Můžete mi prosím napsat, jak se správně chovat u stolu? Petr ...více
Koncept Steakgrill
Počet návštěv