Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka: v letch 58-60 jsem se prodíral k doporučení na studie v ČKD Sokolovo ,v té době tam působil ve stejné dílně jako jeřábník p. Alois Krofta ,který se zmínil ,že je synovec p. architekta Krofty zakladatele hotelu ALCRON ,velice by mě zajímal osud tohoto člověka se kterým jsem byl před 50 léty v přá ...více
Otázka: Zemřel pan Ladislav Nodl kuchař - kuchařů. Nechtělo by to nějakou vzpomínku na tohoto úžasného člověka?????? ...více
Otázka: Pán Klíma, čítam Vaše články už dávno na serveri Gastronews.cz a dnes som objavila túto Vašu stránku. Chcela by som Vám povedať, že podľa mňa robíte pre hotelierstvo a gastronómiu viac ako všetky školy dohromady, pretože to čo píšete je pravdivé a navyše zaujímavé, má to esprit, humor a žije to. ...více
Otázka: Dobry den.V clanku o krabech se pise, ze by nekde v "Kdo,kdy,kde, co a jak" mel byt navod, jak ho ocistit a upravit.Ja ten clanek proste nemohu najit :( Poradite mi, prosim? Dekuji ...více
Otázka: jak upéct hovězí v celku?dík ...více
Otázka: Můžete mi někdo napsat kdo to je Ali Baba. Matouš ...více
Otázka: Dnes je na trhu tolik kuchařek a většina od úplně neznámých autorů. Můžete mi napat jak poznat dobrou kuchařku případně které je podle vás nejlepší. Děkuji Žabka ...více
Otázka: OSSO BUCCO Někde na těchto stránkách ste se zmímil o OSSO BUCCO,což jsem viěla i naněkterých lístcích. Někde měli napsáno, že to je telecí koleno, ale mně se to nechce věřit. Marketa ...více
Otázka: Na některých jídelních lístcích píší, že používají Cuisine Nouvelle ale musíme se přiznat, že vlastně nemáme ponětí co to znamená. Můžete nám poradit. Nataša. ...více
Koncept Steakgrill
Počet návštěv