Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka: Dobry den pane Klima Chtel bych se zeptat,jestly nevite neco o kucharskych skolach nebo kurzech v Anglii,nebo jinem spusobu vzdelavani mimo praxe.Hledam neco pro profesionalni kuchare,ale ne Cordon Blue a pod. ...více
Otázka: Dobrý den, píši diplomovou práci, v které zpracovávám česko-ukrajinský terminologický slovník z oblasti gastronomie. Jelikož takovýto slovník zatím neexistuje. Jedna moje kapitola v diplomové práci se zabývá vývojem české a ukrajinské gastronomické terminologie. ...více
Otázka: Dobrý den, pane Klímo, na úvod bych rád řekl, že Váš web znám docela dlouho a velice rád jej občas pročítám, vždycky zde najdu něco nového a zajímavého. Tentokrát mě ovšem zarazila jedna věc, na úvodní straně jsem viděl upoutávku na Vaše účinkování v pořadu Kluci v akci, neváhal jsem a pustil si je ...více
Otázka: Dobrý den pne Klíma, Vás to možná již bude otravovat, ale i přesto bych se rád dozvěděl, co je příčinou Vaším opovrhováním Z. Pohlreichem? Domnívám se, že sprostota, proti které tak brojíte, není dostatečným měřítkem odbornosti. ...více
Otázka: Dobrý den, pane Klímo, děkuji za dnešní pobavení nad Vašimi články, od článku na nože až Super cheff 2 :) opravdu potěšilo mně to, že nejsem sám kdo má podobný názor,nejen na pana Polreicha, ale i na jmenovaný pořad:) Rád, by jsem Vám napsal více povídání a postřehu, ale nějak mi to hlásí ty Vaše u ...více
Otázka: Dobrý den, píši bakalářskou práci Systém HACCP v gastronomii. V prvních kapitolách mé práce se chci zabývat vývojem a historií pohostinství, bohužel jsem zjistila, že o tomto tématu asi neexistuje žádná literatura. ...více
Otázka: Dobry den pane Klima, chtela bych se Vas zeptat jak se kalkuluji ceny jidel.Chteli bychom si s pritelem koupit zavedenou restauraci nebo penzion.A o kalkulaci nemam vubec zadne poneti.Slysela jsem o programu RESTIS ale radsi bych se to naucila bez nej. ...více
Otázka: Važený pane Klimo, dnes jsem poprvé objevil Vaše stránky a smekám před Vaší moudrostí, nevím jak mi to výjde časově, ale budu se snažit zde travít více času. Držím se, že nejvíce se člověk naučí od moudrých mistrů a Vy jste moc moudrý. ...více
Otázka: Dobrý den, Není to dlouho co jsem objevil vaše stránky, tudíž jsem nestihl projít všechna vaše témata...ale po přečtení vašeho CV jsem zase, vážený pane Klímo, více hrdý na dalšího velkého čecha a obor jako takový. ...více
Otázka: Mám dotaz kde se dá pořídit tekutý kouř ??? ...více
Koncept Steakgrill
Počet návštěv