Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka: Pane Klimo, díky za Vaše články. Jsou jedny z mála, kde se něco opravdu dozvím. Otázky bych měl dvě: 1) Neuvažoval jste o zpřístupnění svých knih formou e-knihy? Výhodou by byla trvalá dostupnost Vašich knih a pro čtenáře i jejich snazší dostupnost. ...více
Otázka: Dobrý den! Děkuji za odpověď na otázku ohledně vydání knihy Nová italská kuchyně. V den, kdy jsem psala dotaz, jsem byla na hostovce poprvé. Předpokládala jsem, že když jsem v systému přihlášená pod svým jménem (V horním řádku vidím Autor otázky: Veronika Zemanová), že již své jméno pod ...více
Otázka: Dobrý den! Chtěla bych se zdokonalit v italské kuchyni, především v přípravě pizzy a těstovin. Je možné si někde opatřit vaši knihu Nová italská kuchyně? Nebo v nejbližší době bude znovu vydána? Na všech internetových obchodech je beznadějně vyprodaná. ...více
Otázka: Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli se da na internetu zjistit jaka jidla jsou pro daný kraj specialitou a pochazejí opravdu z daného kraje nebo části toho kraje.Třeba halušky se zelím asi nebudou pocházet ze zlínského kraje. ...více
Otázka: Dobrý den, Není to dlouho co jsem objevil vaše stránky, tudíž jsem nestihl projít všechna vaše témata...ale po přečtení vašeho CV jsem zase, vážený pane Klímo, více hrdý na dalšího velkého čecha a obor jako takový. ...více
Otázka: Mám dotaz kde se dá pořídit tekutý kouř ??? ...více
Otázka: Vazeny pane Klimo, dnesni destive dopoledne travim u cteni Hostovky. Je to poucne cteni a kdyz pominu sbihani slin na steaky :-)), tak i zabavne. Nasel jsem i odpoved na moji minulou otazku ohledne zrani masa. ...více
Otázka: Vazeny pane Klimo, Vase stranky jsou velmi zajimave a je skvele, ze si drzite elan. V nejakem clanku jsem se docetl, ze aby bylo kvalitni maso na steaky, tak je dulezite, aby bylo po porazce cca 72 dnu pri 0C, to je jeden z duvodu, proc je maso ze "zamorsky" destinaci vhodnejsi na steaky nez nase mas ...více
Otázka: Dobrý den pane Klímo, asi v polovině září jsem se Vás dotazovala na nástrahy francouzského pohostinství. Nestačil jste mi odpovědět ještě před mým odjezdem do Francie, nicméně jsem si poradila snad v celku dobře. ...více
Otázka: Dobry den,jako zamestnanec torontske letistni cateringove spolecnosti CARA Vam skladam obdiv a dik za Vasi neunavnou praci v Hostovce.Za 25 let sluzby v Cara jsem prosel ruznymi pozicemi a mohu rici ze v soucasne dobe ''sky dinning''pomalu zachazi na ubyte. ...více
Koncept Steakgrill
Počet návštěv