Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka: Pane Klíma, vy určitě máte spustu vlastních receptů, proč se tedy s námi o ně nepodělíte. Děkuji, Karel Ostrý ...více
Otázka: Dobrý den Pane Klíma,chtěl bych se zeptat,jestli je možné si na českém trhu zakoupit vaše knihy které jste napsal..Předem děkuji za Vaší odpověď...Thomy ...více
Otázka: Asi pred rokem jsem byl v San Francisku kde jsem ochutnal vyjikajici jidlo SHRIMP DE JONGE. Od té doby marně hledám na toto jídlo recept, může mi někdo poradit? Děkuji Laco ...více
Otázka: Dobrý den pane Klímo, je mi líto, že jste si mou předchozí otázku vyložil jako nějaký útok na Vás nebo Váš projekt. Věřte mi , že to bych si nedovolil. Taktéž bych Vám chtěl poděkovat za radu, kterou jste mi Vy jako vyučující, studentovi udělil. ...více
Otázka: Dobrý den pane Klímo, přečetl jsem si Vaší odpověď panu Bílému na jeho otázku ohledně dětského Kaldounu a eventuelním smažení v bio oleji. Ten olej mě ani tak nezajímá, protože ruku na srdce na to si dovedu odpověděd sám, že tomu tak není. ...více
Otázka: Dobrý den pane Klímo, jakožto amatér a zvědavec jsem si prohlédl jídelní lístek Steakgrillu a zarazila mne jedna věc. A sice nabídka dětských jídel. První drobnost je, že polévku Mini Kaldoun uvádíte až jako poslední. ...více
Otázka: Pane Klima, nevíte náhodou co jsou to Saltzburger Nockerln? Děkuji, Karel ...více
Otázka: Pane Klima, jak je vidět, tak ten váš článek o chřestu byl podnětem ku chřestovému festivalu. Asi byste o takových věcech měl psát více, aby se ti naši kuchaři trochu probudili. Martin ...více
Otázka: Proč jsme všichni v Čechách chucpa? Vážený pane Klíma! Děkuji Vám za odpověd na můj naivní dotaz co si myslíte o regionální kuchyni.Musím však říci,že nejsem natolik blbý abych si myslel,že mi za oběd či večeři uděláte kompletní koncept na regionální kuchyni. ...více
Otázka: Dobrý den pane Klíma, ještě než položím můj dotaz bych Vás chtěl pozdravit a popřát mnoho elánu do Vaší práce,jsem Vaším čtenářem a posluchačem a občas si dovolím s Vámi i nesouhlasit.Nyní k mému dotazu. ...více
Koncept Steakgrill
Počet návštěv