Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka: Restaurace a servis Libuše Jsem ráda, že jsem tyto stránky HOSTOVKA objevila. Chodíme do restaurace dosti často, ale manžel je dosti konzervativní a to hlavně pokud se týká piva, a tak vlastně chodíme do jedné a té samé restaurace, ale já nemohu říci, že by mi tam všechno chutnalo. ...více
Otázka: Já jsem často četla stránky www.gastronews.cz , ale přesto že všechny ty informace jsou zajímavé, tak se obávám, že se věnují více restauracím než stravování v domácnosti a proto doufám, že tyto stránky budou mít jiné zaměření. ...více
Otázka: ŠEJFRY V poslední době jsem se často setkala s výrazem "šejfr". Já sice v zásadě vím co to je, ale zajímalo by mně kde to vzniklo a co to slovo vůbec znamená, případně kdy a jak šejfry používat. Ludmila ...více
Koncept Steakgrill
Počet návštěv