Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka: Dobry den pane Klimo,ridil jsem se Vasim heslem, ze kdo se nepta, tak se nic nedozvi :o). Asi pred tremi dny jsem se dostal nejdrive na stranky gastronews, potom na steakgrill a pak i na Vasi hostovku a musim rici, ze jsem velmi prijemne prekvapen co vsechno jste stihnul napsat. ...více
Otázka: Dobrý večer, Michaeli! Jste pro mne objevem týdne. Máme doma rádi "čínu", kterou jsem celoživotně dětem vařila a krmila je nostalgickou pohádkou o báječné čínské restauraci ve Vodičkové...zvláště když nyní jsou "číny" na každém kroku, jedna horší než druhá. ...více
Otázka: Pane Klíma, podle toho co jsem si o vás přečetl se domnívám, že o pohostinství tak trochu něco víte a tak bych rád věděl, co si myslíte o těch českých restauračních kriticích jako je například Laura Barak. ...více
Otázka: Dobrý den. chtěl jsem se zeptat na přepočet váhy otázka: 5g = ? ml = ? oz ( třeba voda) zíkladní informaci. Je mě jasné, že každý výrobek má jinou hustotu a tím i váhu. děkuji za odpověď j.Fendrych ...více
Otázka: Dobrý den pane Klímo, Na začátek mého příspěvku Vám zasílám pozdrav.Jelikož rád diskutuji chtěl bych vyjádřit svůj názor na dění v české gastronomii,tedy předem se omlouvám,že to píši do otázek,je to proto že na Hostovce chybí diskuzní fórum,což mi opravdu chybí. ...více
Otázka: Pan Honzajk Vám dělá studu a ještě se na Vás odvolává. Ztrácí klienty. Jak je to možné ???? ...více
Otázka: Pane Klímo, co si myslíte o tom, že pan Pohlreich v jednom programu řekl, že ryba se musí dělat spolu s bramborami, aby ty brambory natáhly chuť té ryby? Radek ...více
Otázka: Dobrý den pne Klíma, dnes otázku nepoložím,jen chci říci to co jsem nyní napsal na zeď Facebooku pan Pohlreicha: Michal Štovíček No poslední díl o vaření moc nebyl,spíš to byla estráda,nevím jestli má smysl navštěvovat takovéhle restaurace,nálepku už teď dostane asi každej,ani ty oblohy-o ...více
Otázka: Dobrý den pane Klíma, chci se Vás zeptat,co Vám tak vadí na panu Pohlreichovi? Už v druhém článku se o něm zmiňujete,a nedá se říci,že by jste ho nějak miloval,je to dost překvapující,když máte podobné názory na gastronomii u nás v Čechách,já jsem naopak jako hospodský rád,že se vysílá tento pořad, ...více
Otázka: Předem zdravíme uznávaného odborníka Mistra svého oboru p. M. Klímu, Otázka zní: Myslite si, že děláte málo pro českou gastronomii a pro dobré jméno českého pohostinství. Odpověď: Sledujeme Vaše příspěvky několik roků na téma pohostinství. ...více
Koncept Steakgrill
Počet návštěv