Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka: také nevidím odpovědi pane Michale jak stou kuchyní taky jse dělal celou dobu tu českou a pak čínu byla super a nevím jak, že se mi ta česká líbí stále__?? Němci dál dělají svojí, Rakušani dělají svojí, Italové, maďři, Poláci, Španělé, Portugalci, Francouzi, Angličani, Belgičani, ...více
Otázka: Dobrý den pane Klímo, dnes jsem náhodně narazila na Vaše stránky při hledání "přesného" významu slova couvert. Obsáhlou odpověď jsem našla právě u Vás a současně jsem byla nesmírně potěšena vším, co jsem na Vašich stránkách nalezla. ...více
Otázka: Dobrý den pane Klímo, teprve nedávno jsem objevil Vaše stránky a můžu říct, že jsem mile překvapen. Vaše počínání je více než chválihodné. Úroveň hostů v ČR je strašná. Pokud by nebyla, tak řada restaurací by musela zákonitě už dávno zaniknout - zkrachovat. ...více
Otázka: Muzete mi poradit kde muzu v cechac sehnat maso KOBE?Moc rad bych pohostil sve přatele.moc děkuji za odpověd. ...více
Otázka: v letch 58-60 jsem se prodíral k doporučení na studie v ČKD Sokolovo ,v té době tam působil ve stejné dílně jako jeřábník p. Alois Krofta ,který se zmínil ,že je synovec p. architekta Krofty zakladatele hotelu ALCRON ,velice by mě zajímal osud tohoto člověka se kterým jsem byl před 50 léty v přá ...více
Otázka: Pane Klíma, také si myslíte, že risotto se může dělat jen z rýže Arborio? Karel ...více
Otázka: Vážený pane Klímo, chtěla jsem se vám zeptat, jestli máte jistotu, že v restaurantu Steakgrill probíhá vše tak jak vy si představujete a jestli provádíte třeba občas nějakou tu namátkovou kontrolu. Proč se vlastně ptám? Vaše články na hostovce jsou nádherné, poučné, isnpirativní, je v nich tol ...více
Otázka: Pane Klíma. Jste považován za nejlepšího gastronomického odborníka a kritika. Mohl by jste nějak komentovat po odborné stránce pořed Ano Šéfe??? Děkuji a přeji hezký den Tomík ...více
Otázka: Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak se správně podává omáčka na talíři - jestli se lije pod maso, nebo přes maso. Děkuji ...více
Otázka: Pane Klima, máme docela dobrou restauraci a myslím si, že bychom z toho mohli udělat nějaký frenčíz. Můžete mi napsat co k tomu potřebuji. Ivan ...více
Koncept Steakgrill
Počet návštěv