Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Nejlepší host je sofistikovaný host a tím se stanete studiem hostovky

Otázky a odpovědi

Poslední otázky a odpovědi


Strana:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16

Otázka: také nevidím odpovědi pane Michale jak stou kuchyní taky jse dělal celou dobu tu českou a pak čínu byla super a nevím jak, že se mi ta česká líbí stále__??  Němci dál dělají svojí, Rakušani dělají svojí, Italové, maďři, Poláci, Španělé, Portugalci,  Francouzi, Angličani, Belgičani, ...více

Otázka: Dobrý den pane Klímo, dnes jsem náhodně narazila na Vaše stránky při hledání "přesného" významu slova couvert. Obsáhlou odpověď jsem našla právě u Vás a současně jsem byla nesmírně potěšena vším, co jsem na Vašich stránkách nalezla. ...více

Otázka: Dobrý den pane Klímo, teprve nedávno jsem objevil Vaše stránky a můžu říct, že jsem mile překvapen. Vaše počínání je více než chválihodné. Úroveň hostů v ČR je strašná. Pokud by nebyla, tak řada restaurací by musela zákonitě už dávno zaniknout - zkrachovat. ...více

Otázka: Muzete mi poradit kde muzu v cechac sehnat maso KOBE?Moc rad bych pohostil sve přatele.moc děkuji za odpověd. ...více

Otázka: v letch 58-60 jsem se prodíral k doporučení na studie v ČKD Sokolovo ,v té době tam působil ve stejné dílně jako jeřábník p. Alois Krofta ,který se zmínil ,že je synovec p. architekta Krofty zakladatele hotelu ALCRON ,velice by mě zajímal osud tohoto člověka se kterým jsem byl před 50 léty v přá ...více

Otázka: Pane Klíma, také si myslíte, že risotto se může dělat jen z rýže Arborio? Karel ...více

Otázka: Vážený pane Klímo, chtěla jsem se vám zeptat, jestli máte jistotu, že v restaurantu Steakgrill probíhá vše tak jak vy si představujete a jestli provádíte třeba občas nějakou tu namátkovou kontrolu.  Proč se vlastně ptám? Vaše články na hostovce jsou nádherné, poučné, isnpirativní, je v nich tol ...více

Otázka: Pane Klíma. Jste považován za nejlepšího gastronomického odborníka a kritika. Mohl by jste nějak komentovat po odborné stránce pořed Ano Šéfe??? Děkuji a přeji hezký den Tomík ...více

Otázka: Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak se správně podává omáčka na talíři - jestli se lije pod maso, nebo přes maso. Děkuji ...více

Otázka: Pane Klima, máme docela dobrou restauraci a myslím si, že bychom z toho mohli udělat nějaký frenčíz. Můžete mi napsat co k tomu potřebuji. Ivan ...více

Strana:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16

Koncept Steakgrill

Stránky první restaurace konceptu Steakgrill:


Steakgrill

s.jpg, 748B Koncept Steakgrill©

facebook

Počet návštěv

3160445
© 2007 - 2018, http://www.hostovka.cz